2dehands Uggs

Og like fort kan de sendes tilbake når det ikke er behov for dem lenger,2dehands Uggs sier Haukeland.Tre nordmenn spiller i øyeblikket i NHL. En av dem er Mathis Olimb, som spiller for Chicago Blackhawks. Men det har han ennå ikke gjort, derimot har han hittil i sesongen spilt 22 kamper for Rockford IceHogs, Blackhawks’ farmerklubb i AHL. Men så snart Blackhawks’ manager finner ut at han trenger nordmannen i Chicago, så må Olimb umiddelbart pakken bag’en.

Jonas Holøs sliter med å etablere seg i Colorado Avalanche, mens Zuccarello Aasen altså er den nordmannen som for tiden har størst suksess. Men det tok litt tid før han ble ferdig med å bli sendt mellom de to klubbene. Så langt har han spilt 33 kamper for farmerlaget og 15 for Rangers.USA er som kjent «the land of the free», reguleringer og begrensninger står lavt i kurs. Men ikke i idretten. Den profesjonelle idretten er gjennomregulert, blant annet er det klare regler for hvor mange spillere en klubb til enhver tid kan ha til disposisjon. Blir en NHL-spiller skadet, kan en erstatning hentes opp fra AHL-klubben.2dehands Uggs For så returneres når det ikke lenger er behov for hans tjenester. Treneren bestemmer.Det er også regler for hvor mye en klubb kan ha i lønnsutgifter, men klubben bestemmer selv hvordan den fordeler potten på spillerne; den kan gi mye til én superstjerne og lite til resten, eller den kan fordele alt likt på spillerne.

Og så har de et system, draft, som regulerer hvem som skal ha lov til å kjøpe de mest talentfulle spillerne; i prinsippet skal de dårligste klubbene få velge først. Dermed kan de styrke laget, og gjøre serien jevnere og mer spennende.For til syvende og sist skal alle reguleringene tjene butikken.På en måte skal de det. De skal hindre at noen få, ekstra rike klubber kjøper opp alle stjernene – som vi ser tendenser til i europeisk fotball, og sørge for at ligaen blir mest mulig åpen,2dehands Uggs spennende og TV-lekker, sier Haukeland.