magazine Uggs

Med lav dollarkurs, rimelige flybilletter og direktefly fra Oslo er det mange som drømmer om shopping i New York. Men hvilke varehus bør du besøke? Hvilke er de beste stormagasinene? Og hvor kan du spare penger på billig designershopping? Vi gir våre beste tips til shopping i New York!Har du noen tips til shopping i New York? Da vil vi høre fra deg! Del dine tips i kommentarfeltet under!Bloomingdale’s er ni etasjer pur shoppinglykke i hjertet av New York. Her finner du klær, tilbehør og interiørartikler fra merker som Calvin Klein, James Perse, Michale Kors og Zac Posen. Bloomingdale’s er veldig populært både blant turister og New Yorkere, og kan derfor være litt kaotisk særlig i helgene. Et godt tips er å besøke stormagasinet før lunsj på en hverdag.

På Bloomingdale’s hjemmesider kan du melde deg på nyhetsbrev slik at du er blant de første til å motta nyheter, tilbud og invitasjoner til eventer. Elsker du Bloomingdale’s, men har ikke planer om å dra til New York med det første? Frykt ikke – Bloomingdale’s shipper nemlig til Norge!Bloomingdale’s, 1000 Third Avenue 59th Street.Med sine ti etasjer er Macy’s et av verdens største varehus. Her finner du klær, tilbehør og interiørartikler til rimelige priser, noe som gjør Macy’s til et billigere alternativ enn Bloomingdale’s. Macy’s er kjent for sine store salg, og ikke minst for sine imponerende utstillinger i butikkvinduene, spesielt i forbindelse med jul. Som de fleste andre store varehus i New York, kan Macy’s være svært folksomt, særlig i helgene. Et godt tips er å besøke varehuset før lunsj på en hverdag. Husk at internasjonale shoppere får 11% på de fleste kjøp på Macy’s!

Macy’s, Herald Square 151 West 34th Street.Barney’s er et av de største og mest eksklusive varehusene i New York. Her finner du luksuriøse designervarer fra eksklusive merker som Balmain, Isabel Marant, Givenchy og Cloé, med dertilhørende priser. Ikke gå glipp av «Barney’s New York Warehouse Sales» der du kan slå kloa i designervarer til sterkt reduserte priser! Synes du prisene på Barney’s blir litt i stiveste laget, kan du sjekke ut Barney’s CO-OP-butkker i SoHo, Chelsea og Upper West Side som retter seg inn mot et yngre marked og et lavere prissjikt.Saks Fifth Avenue er et tietasjers luksusvarehus med merker som Armani, Fendi, Stella McCartney og Oscar de la Renta. I første etasje finner du kosmetikk fra blant andre La Mer, Mac og Nars. Beveger du deg oppover i etasjene finner du egne «in-store boutiques» med eksklusive merker som Chanel og Louis Vuitton, egne etasjer for kvinner og ungdom, samt rimeligere merker som Marc by Marc Jacobs og Juicy Couture. Gå ikke glipp av den fantastiske skoavdelingen, som er så stor at den har fått sitt eget postnummer!Century 21 er en av New Yorks aller best bevarte hemmeligheter. Her finner du Gucci, Dolce & Gabbana, Michael Kors og flere andre designervarer til sterkt reduserte priser. På Century 21 kan du gjøre et skikkelig kupp, men det gjelder å ha spisse albuer og en god dose tålmodighet. Unngå Century 21 i helgene, ta heller turen før lunsj på en ukedag!