Ugg tyggis

Daglig leder i ROK, som arrangerer russetreffene, Mie Skard, sier de har tett samarbeid med politiet om best mulig sikring av området. Vi har et stort ansvar, og gjør alt vi kan for å hindre at uønskede hendelser skjer. Vi har et tett samarbeid med Amnestys «nei er nei»-kampanje. Både politi og profesjonelle vakter er tilstede på arrangementene, og det går vakter også utenfor gjerdene.Ugg tyggis Vi har egne toaletter for gutter og jenter som er opplyst og med vakthold. Vi er veldig oppmerksomme på denne problematikken, og både sanitetspersonell og vakter er instruert om å være oppsøkende når de går rundt på arrangementet. Vaktene går også jevnlig inn i bussene og også i skogsområdene rundt, på t-banen og tilstøtende områder.

Politiinspektør Grete Lien Metlid sier at russetida ikke skiller seg ut på voldtektstatistikken i Oslo.Når det gjelder voldtekter i russetida så har ikke Oslo politidistrikt høye anmeldelsestall sett i forhold til at et så stort antall ungdom samles i festrelatert sammenheng.Tiril hadde gledet seg og betalt mye for russetida, og ville ikke la voldtekten ødelegge. Hun fullførte festeperioden med venninnene. Men da russetida var slutt, gikk hun i kjelleren.Jeg turte ikke å være alene hjemme. Jeg var redd for mitt liv.Ugg tyggis Jeg tenkte at «dette har jeg ikke lyst til å takle, dette har jeg ikke lyst til å føle på.

Da guttene hadde gått, forteller Tiril at hun kledde hun på seg og gikk litt på måfå og satte seg utenfor doene. En vakt kom bort. Han trodde hun var full, og kontaktet ambulansetjenesten. Da de kom, spurte de om noen hadde vært slemme med henne. «Ja», sa Tiril. Så gikk det veldig fort. De tok henne med til sanitetrommet,Ugg tyggis der hun fikk en fysisk sjekk. Så anmeldte hun på stedet og ga vitneforklaring slik at politiet allerede den kvelden kunne se etter gjerningsmennene. Deretter dro hun til Drammen legevakt, fordi det var nærmere hjemme.