Ugg ultimate short

Vi digger kjendiser som bruker navnet sitt til noe bra for å hjelpe andre.Ugg ultimate short En av dem som åpnet seg i år er artist og Side2-blogger Sandra Lyng. Hun skrev en sterk og ærlig kronikk i mai i år, hvor hun deler hvordan hun har slitt psykisk. Dette er et sårt, men viktig tema, og åpenheten kan hjelpe mange.Det er ikke første gang Sandra har valgt å dele av seg selv. Da hun ble kjent som artist fortalte hun om barndomsår med mobbing og netthets. Hun har også blogget om kroppen og fokuset hun fikk etter at hun måtte fjerne svulster i brystene. Vi er glad Sandra har fortalt at hun har det bedre med seg selv nå, og er glad vi har kjendiskvinner som tør å bruke stemmen sin til å hjelpe andre. Vi heier på åpenhet, og for ny musikk fra Sandra Lyng i 2017.En annen som også griper oss med sine personlige tekster, er Maria Mena. (Og hun står jo for den fineste julelåta, «Home for Christmas».) Men for kort tid siden delte hun en litt annerledes tekst på Facebook. Hun skrev et åpenhjertig innlegg til fansen, hvor hun innrømmer at hun sliter med angst.

Med dette satte hun fine ord og ansikt på en av de vanligste psykiske helseplagene i Norge, og letter trolig urolige tanker hos en del unge.Det er heller ikke første gangen hun har ordlagt seg rundt psykisk helse. Hun gikk også hardt ut da MGP-artist Agnete Johnsens psykiske problemer ble kjent, og støttet artisten. Mena hisset seg opp over en avisoverskrift og støttet opp rundt Agnete.Vi liker når Maria Mena reagerer og setter ærlige og fine ord på noe som rører mange. Og vi er glad for en av hennes beskjeder i desember: «I’m finally writing again».Et stort WOW på TV-fronten i år har vært «Westworld». Et like stort WOW går til Ingrid Bolsø Berdals rolle i HBO-serien. Hun overrasket oss i Hercules, men har om mulig vist en enda tøffere side i 2016. Berdal, eller hosten som hun spiller i «Westworld», har en slangetatovering i ansiktet, som fortsetter nedover overkroppen og helt til ankelen. Tatoveringen er rød, for blodet fra dem som massakrerte landsbyen hennes da hun var barn. Vi får frysninger av å tenke på blikkene hun sender mens hun iskaldt skyter tilfeldige på gaten sammen med «Westworlds» mest etterlyste banditt – eller scenen hvor hun biter av fingeren til en mann. Og putter den tilbake i munnen. UGG.

Da Ruby Dagnall fikk rolle i suksess-serien «Skam», eksploderte det på Facebook. Hun har gjennom vinteren spilt dama som er keen på Isak, før han innrømmet for seg selv og kompisgjengen at han er homofil. Hun er en dyktig og kul skuespiller, og skikkelig tøff,Ugg ultimate short synes vi.Ruby viste et fantastisk talant i filmen Rosemari, og er blitt omtalt som både «en norsk Natalie Portman» og «en ny Maria Bonnevie». Vi heier på unge talenter med bein i nesa, og gleder oss til å se mer av Ruby i 2017.