Ugg ultimate

Sommeren 2016 var det ti år siden stjerneparet ble kjærester.Duoen falt pladask for hverandre da de spilte inn filmen «Step Up» i 2006.Til tross for at paret har vært sammen i mange år, er kjærligheten og lidenskapen mellom dem like sterk.Vi har definitivt et veldig godt og sunt sexliv, avslørte Jenna i et intervju med Cosmopolitan før jul.Jeg har alltid vært en veldig seksuell person. Det er noe med å være danser som kobler deg til din fysiske kropp. Det er en naturlig primal, jordnær og seksuell energi. Man føler kroppen sin på en bestemt måte, forklarte hun videre.I 2013 ble «Magic Mike»-kjekkasen Channing og skuespillerkona foreldre til lille Everly.Da den nybakte faren gjestet «Chelsea Lately» en knapp måned etter han ble pappa, grillet programleder Chelsea Handler ham om fødselen, skrev TooFab den gang.Jeg var til stede under hele fødselen. Men jeg gikk sikkert på toalettet fire ganger og hadde gråteanfall, sånn «ææh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!», innrømmet Tatum leende overfor talkshow-vertinnen.

Fikk du panikk fordi babyen ble født, eller fordi kona di hadde så store smerter? undret Chelsea Handler.Det er som om noen skader en du elsker, og så kan du ikke gjøre noe med det! Man kan virkelig ikke hjelpe henne. Jeg hjelper fortsatt ikke til, og nå er babyen ute til og med. Det spiller ingen rolle, som mann er man ubrukelig i en sånn situasjon. Babyen kommer uavhengig av om man er til stede eller ikke, påpekte «White House Down»-stjernen ydmykt.36-åringen innrømmet overfor Handler at han har fått stor respekt for kvinner etter å ha vært vitne til konas fødsel.Det er en grunn til at Gud ikke gav oss menn evnen til å føde barn. Vi ville ikke klart å gjennomføre det. Jeg skjønner ikke hvordan kvinner klarer det, uttalte Hollywood-hunken i TV-intervjuet, til stor jubel fra kvinnene i salen.

DJ-duoen Sunnery James og Ryan Marciano gjør suksess på hitlister verden over, men onsdag ble de selv satt i skyggen da de fikk kongelig besøk på scenen.Under en konsert i Chicago dukket nemlig ingen ringere enn kong Willem-Alexander og dronning Maxima av Nederland opp på scenen!De rojale besøket skapte stor begeistring blant de flere tusen tilskuerne som hadde møtt opp på konserten, og DJ-duoen benyttet anledningen til å ta en helt spesiell «selfie», som de la ut på sin Facebook-side.En av de som tok seg turen var artisten Alexandra Joner (24). Hun kom utkledd i en diger hodepryd med høvdigfjær.Jeg følte jeg måtte slå litt hardt til nå som det er VG-Lista. Det er jo bare det en gang i året, smilte hun stort til VGTV.