Ugg umbrella

Uansett – i Side2 var vi litt nysgjerrige på hva gutta synes om det mange av vi jenter går i, for eksempel de elskede (og hatede) Uggs-ene, mammajeans og pushup-BH.Vi samlet derfor sammen guttepanelet og viste dem bilder av 10 forskjellige og omdiskuterte plagg for å høre hva demener er hot og not.Som født og oppvokst i Bærum var/er dette en type sko som har preget min oppvekst og jeg merker at fordommene fortsatt sitter løst. Jeg tror det er få, om noen, klesplagg som skriker bortskjemt,Ugg umbrella irriterende og masete dame enn Uggs. Når jeg ser jenter i Uggs tenker jeg umiddelbart «hun er en dame som drikker seg for full, skal ha all oppmerksomheten på fest før hun kollapser og begynner å gråte». La meg ikke starte med menn som bruker Uggs. Jeg har dog forstått at de er ekstremt behagelige å gå med. Det er joggebukser og. Du ser ikke meg gå i det utenfor husets fire vegger for det.

Uggs = UGG. Den här trenden direkt från varmare amerikanska storstäder, förstår jag mig inte på. NOT even lunka. Hot, det skiller seg mer ut fra andre sko kvinner ville ha gått med, man får et helt annet preg over det. NOT! Uggs ser jævlig ut.Ugg umbrella Det kan jo ikke være ment å forestille noe annet enn utendørs tøfler? Og tøfler skal aldri, aldri bruke utendørs. Hvordan kan Uggs ha blitt populært? Det ser så cheesy og slapt ut. Loffete, og loffete kan du være innendørs eller langt unna folk. Det verste er at også gutter går med de greiene her.

Ballerinasko har jeg egentlig ingen sterke meninger om. Fine og enkle sko som passer til det meste på en varm sommerdag. Ballerinasko är HOT. Finskor utan klack. Ljudet av klackskor mot backen är sjukt irriterande. NOT. Det ser ut som det klemmer huden på foten på damene og at de bare vil få masse vannblemmer. Lukter sikkert veldig fotsvette NOT!Ugg umbrella Ikke ser det bra ut, ikke kan det være behagelig å gå med, ikke skal det ut av ballettsalen. Helt flate sko, som dette er, gjør også lår og rumper mindre pene enn de kan være. Få opp hælen,a.Her vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal starte, men la meg prøve.Navnet? Hva tenkte motebransjen på da de kokte opp dette? Er det bare jeg som får assosiasjoner til en viss form for seksuell utfoldelse gjort populært av en helt elendig bok og filmserie? Seriøst, «en choker» høres ut som noe seriemordere har lett tilgjengelig i skuffen, eller en seksuell fetisj spesielt utbredt i agilitymiljøet.