Ugg upshaw

Det er nok mange som har siklet etter den populære «Magic Mike»-skuespilleren Channing Tatum (37) på filmlerettet, men i virkeligheten er han gift med skuespillerinnen Jenna Dewan Tatum (36), som han også har datteren Everly Tatum (3) sammen med.Nå åpner kona seg opp om hvordan den kjekke skuespilleren forførte henne. Det røpet hun overfor talkshow-vert Ellen DeGeneres (59), ifølge Perezhilton.Jenna forteller nemlig at kjekkasen møtte opp på hotellrommet hennes iført bare undertøy, en sombrero og UGG-støvler første natten de hadde sammen.De skal ha ha hatt god kjemi under innspillingen av filmen «Step Up», men det var ikke før innspillingen var ferdig at Channing turte å satse.

Han gjennomgikk hele denne greia med at han ikke ville være i noe forhold, så jeg måtte være hard mot ham. «Du, om du vil date andre mennesker og være fri går det fint, men vi skal ikke henge sammen og se filmer. Du må finne ut hva du vil, fordi jeg vet at jeg vil være i et forhold med deg», sa hun til ham.Det er det som skal ha ført til at den tidligere stripperen møtte opp på hotellrommet hennes svært lettkledd.Han sa at han hadde sjansen til å være fri, men at han ikke klarte å stoppe å tenke på meg. Jeg gikk og åpnet døren, han kommer til å drepe meg for dette, men der sto han i bare undertøy, en sombrero og UGG-støvler, og han bare: «La oss gjøre dette», fortalte hun til den populære TV-verten.La ut nakenbilde av kona mens hun sov
Etter at Channing og Jenna giftet seg i 2009, har ikke de to akkurat holdt kjærligheten for hverandre hemmelig.

I januar lot de også fansen bli med inn på soverommet da Channing delte et nakenbilde av kona på Instagram-profilen sin, der han har over 14 millioner følgere.På det pikante bildet lå kona i senga og tok seg en liten lur, før hun skulle på etterfesten til Golden Globe-utdelingen.Og bare noen timer etterpå dukket Jenna opp alene på etterfesten til Golden Globe. Og hun så fantastisk ut.Channing ble etter alt å dømme hjemme med datteren Everly Tatum (3).Jenna hadde på seg en stroppeløs kjole fra Julien MacDonald med høy splitt, noe som fremhevet de vakre formene hennes.«Supergirl»-stjernen så utvilsomt både opplagt og uthvilt ut på den sorte løperen!