Uggs bows

Å kjøre med hodet ut vinduet «Ace Ventura-style» er visst ikke morsomt i det hele tatt lenger.Uggs bows Folk vet ikke hvem Ace Ventura er engang, er jeg blitt fortalt.Når jeg tenker tilbake på min egen ungdom, så erindrer jeg at jeg tidvis stengte meg inne på rommet og hørte på «Because I Love You» og «Love Hurts» på repeat. Alt ettersom jeg var nyforelsket, eller om jeg var gjennom nok en kjærlighetssorg. «Det finnes mange fisk i havet» var en av de mest irriterende setningene jeg visste om.

Noen ganger gikk jeg ut en tur for å være for meg selv.Uggs bows Da hadde jeg gjerne «Absolute Music»-et-eller-annet på discman-en min. Herregud så kul den var. Walkman var bare SÅ åttitallet. Det utfordrende med den nye dippedutten, var at jeg nærmest måtte holde pusten og gå med svevende steg for at ikke cd-en skulle begynne å hakke.Men aller helst gikk jeg tur med en venninne eller flere. Gjerne en som hadde hund. Noen ganger smugrøykte vi i skogen, bare for å gjøre noe vi egentlig ikke hadde lov til.Guttene hadde det moro med å sprenge postkasser med kinaputter, jentene hadde det moro med å ta tak nederst og dra til slik at Adidas-knappebuksene til guttene hang og slang rundt dem, og de store og vide boksershortsene kom til syne.

Å tenke tilbake vekker mange minner, noen fine og noen mindre fine. Jeg kan huske da slengbukser ble på moten igjen, og hver gang det regnet ble de kliss våte nederst. Jeg kan huske korte magetopper, Date-deodorant, Helene og gutta og Baywatch. Jeg kan huske den grufulle lavalampen jeg omsider fikk, som jeg hadde hatt så veldig lyst på. Og hvor enormt mange Bugg det var mulig å få for en tier.Og jeg kan huske at foreldre ikke var så kule som de kanskje trodde selv,Uggs bows og i ettertid vet jeg jo at jeg slett ikke var det selv heller. Jeg kan huske venninner som ikke ville ha foreldre med for å se dem spille kamp, og om de skulle kjøre oss til skolen ble de bedt om å slippe oss av et stykke unna.