Uggs emu

Jeg har aldri følt meg bedre, sier Derek, og forteller at kjæresten Joanne faktisk er vegetarianer.Uggs emu Joanne sier at hun forstår at Derek holder seg frisk med kjøttdietten sin, og at hun er heldig som kan spise det hun har lyst på uten å bli syk.Alle andre tror det har klikket for meg og at jeg er splitter pine gal. De aksepterer ikke at jeg kun spiser rått kjøtt. Faren min har master i biologi, og sier at jeg risikerer å få mange sykdommer når jeg holder på slik, sier han.En vanlig middag for Derek består av rått, opphakket kjøtt og ei skål med animalsk fett, samt et glass med blod og innvoller. Han sier at blod og innvoller er fulle av A-vitamin.

Han liker ikke å spise gris, fordi han mener at kjøttet deres inneholder for mange hormoner.Jeg liker råttent kjøtt også. Det er probiotisk og hjelper meg med å fordøye maten, sier han.Probiotika er levende bakterier som ved et visst inntak gir helseeffekter,Uggs emu og Derek er ikke redd for å bli smittet med de sykdomsfremkallende e.coli-bakterier som kan være i rått kjøtt.Derek sier at han ikke har noe annet valg enn å leve på rått kjøtt. Jeg hadde vært syk lenge, og jeg var villig til å prøve alt for å bli frisk. Jeg hadde noen geiter i hagen som jeg fikk melk fra, og, du vet, jeg var lei av å melke dem. Så jeg slaktet dem og spiste dem rå. Og så var jeg i gang.

Ingenting går til spille. Han spiser kjøttet, drikker blodet og kverner opp beina til dyret.Du får litt diaré i starten, men så venner fordøyelsessystemet seg til det. Etter den første uka følte jeg meg helt fantastisk, og jeg har aldri sett meg tilbake, sier han.Derek jobbet lenge som elektriker, Uggs emu men de siste årene har han jobbet deltid som slakter. Jeg kan jobbe med alt slags. Joanne driver en vegansk juicebar, så av og til hjelper jeg til der. Slik er livet, avslutter han.Listen over verter og artister for årets nobelkonsert 11. desember er nå komplett, og ser slik ut: Verter er Claire Danes og Aaron Eckhart.