Uggs grå

Hvem andre en Baywatch-stjernen Pamela Anderson kunne kommet på å gå i knehøye, semskede hvite skinnstøvletter på stranda. Varme er de kanskje, men praktisk er de neppe. Skitne blir de, og sanda kommer til å sette seg fast i foret og alle krinker og kroker. Men barmfagre Pamela har tilsynelatende lagt sin elsk på de komfortable skoene av merket UGG. Motekommentarer har ofte nok poengtert at disse skoene heter UGG fordi det henspiller på «ugly». Pamela som er en iherdig motstander av pelsbruk, sverger til å bruke syntetiske kopier av skomerket, uten at de nødvendigvis er mer elegante av den grunn. Men Pamela later ikke til å bry seg om moteeksperter, og troppet opp i shorts og en luftig singlet i tillegg til det som ligner mer på vintersko enn sandaler da hun var med kjæresten og sønnen på stranda nylig. 17 år gamle Tomine Harket har lenge vært mest kjent som A-ha-frontfigur Morten Harkets (50) datter.

Men etter MGP-deltagelsen i vinter har 17-åringen fått fart på sin egen sangkarriere, og til Seher.no har hun tidligere avslørt at det er deilig å ha fått et «eget navn».Jeg blir alltid koblet til pappa, det kan jeg aldri ta bort. Men jeg bryr meg ikke, det får bare være sånn. Jeg har valgt å gå i denne retningen, men jeg håper jo at jeg får et eget navn nå. At jeg blir Tomine, og ikke Tomine Harket – eller datteren til Morten Harket, sa Tomine til Seher.no i januar. Og det var en langt mer moden og voksen-utseende Tomine som stod på scenen underden andre delfinalen i Melodi Grand Prix i Nordlandshallen i vinter. 17-åringen, som tidligere har hatt hovedrollen i musikaloppsetningen av «Annie», samt lånt stemmen sin til flere Disney-filmer, stilte nemlig i delfinalen med ny mørk sveis og en langt mer rocka stil.Og FEM-programmet «Bli ny mor og datter» var en av årsakene til at ungjenta har lagt om stilen.

I onsdagens episode av programmet, som ledes av Henriette Bruusgaard, er det nemlig Tomine og moren Camilla Harket (46) som skal gjennom en makeover, der de får i oppgave å style hverandre.Før programmet likte 17-åringen å kle seg i alt fra band-t-skjorter og gamle jeansjakker fra mamma og pappa på 80-tallet, til kosedresser i velur og et utvalg Uggs i assorterte farger.Camilla ønsket imidlertid å se datteren i en mer rocka bohemstil ala kjendistvillingen Mary-Kate Olsen. Dermed ble 17-åringen ikledd en sexy, figurnær, grå kjole og ankelstøvletter, mens håret ble farget mørkere, noe som ga henne en mer sofistikert og voksen look.