Uggs look alike

Men, han er tydelig på hva man skal se etter.Jeg vil ha lite tiltrekkende, korte folk som bruker mye tid på å snakke om langsiktighet og aldri kaster bort tiden på å snakke om kortsiktige investeringer, sier Lewis.Bør kle seg dårlig Han har sett de beste og smarteste unge menneskene fra de beste og dyreste universitetene bli traktet inn i finanssystemet i 25 år. Likevel klarte dette systemet å begå kollektivt selvmord, påpeker Lewis.Foran ham sitter rad på rad med forvaltere Uggs look alike menn – og noen kvinner – i skreddersydde dresser og med nykjemmet hår.Lewis mener man heller bør se etter forvaltere som bryter med den overfladiske forståelsen av hva en forvalter skal se ut som.Hvis de ser bra ut ville jeg aldri latt dem forvalte pengene mine, hvis de var høye ville de ikke fått komme i nærheten, sa Lewis.

Hvis de kler seg dårlig vil jeg være positivt innstilt,Uggs look alike kler de seg godt i en skreddersydd dress ville jeg vært veldig skeptisk, sa Lewis til forsiktig latter fra publikum.Den tidligere Salomon Brothers-megleren har opparbeidet seg en astronomisk kjendisstatus i finanskretser siden han for drøyt 30 år siden avkledde og anklaget hele meglerbransjen for å mele sin egen kake på bekostning av intetanende klienter.Til tross for tilbud om flerfoldige millioner og ny meglerjobb valgte han heller å beskrive opplevelsen i sin første bok «Liar’s Poker», i dag regnet som pensum for enhver finansspire.I boken «The Big Short», som kom ut i 2011, beskriver han også hvordan nøyaktig samme kultur skapte finanskrisen og gjorde at varslerne ikke ble hørt.

«The Big Short» handlet om de som så at det kom til å feile og som veddet på det. De kvalitetene disse personene hadde manglet i systemet som helhet. Alle disse personene var det man vanligvis ser på som «outsidere», de var gjerne sosialt ukomfortable folk, sa Lewis.Uggs look alike Vant på «stygge» baseballspillereForfatteren henter en tilvarende historie fra en annen bok han har skrevet om virkelige hendelser. «Moneyball» handler om statistikk og penger i amerikansk baseball, og ble filmatisert i 2011 med Brad Pitt i hovedrollen som baseballmanager Billy Beane.Han innså at alle de andre baseballmanagerene trodde de visste hvem som var de gode investeringene, men at de egentlig ikke hadde peiling. Og den viktigste tingen som lurte dem var utseendet på spilleren.