Uggs menn

Baseballbane for politikere Treningsanlegget som ble angrepet brukes ofte av politikere i Washington,Uggs menn også kongressmedlemmer. Avisen The Washington Post opplyser at skytingen skjedde under en baseballtrening for Det republikanske partiets baseballag, onsdag morgen lokal tid.Flere toppolitikere var til stede under skytingen.Deriblant Stephen Scalise (51), som representerer delstaten Louisiana. Scalise har sittet i Representantenes hus siden 2008, og siden 2014 har han vært partiets innpisker.NTB opplyser at minst tre personer skal være skutt og såret, blant disse rådgivere og livvakter.Tilstanden til Scalise er stabil. Han ble skutt i hoften.

All aktivitet i Representantenes hus er på grunn av skytingen avlyst onsdag.Uggs menn Det gjelder både innlegg og avstemninger.ALERT: APD investigating multiple shooting 400 block E Monroe St. Suspect believed in custody. Stay from area, let emergency vehicles thru.Politiet var meget raskt på pletten og stanset skytingen.Hadde de ikke vært der hadde det blitt en massakre, sier øyenvitne og senator Rand Paul til MSNBC.Han bekrefter at en rekke kongressmedlemmer var til stede.

Paul og kongressmedlem Mo Brooks fra Alabama sier våpenet som ble brukt var en halvautomatisk rifle.Uggs menn Paul sier videre at Scalise krabbet ut av fare selv etter å ha blitt skutt. Brooks sier til CNN at han fikk et glimt av gjerningsmannen, som han beskriver som en hvit mannsperson. Brooks sier folk lå strødd utover gresset etter skytingen, og at han brukte sitt eget belte som tourniquet for å hjelpe et av ofrene.President Donald Trump opplyste at gjerningsmannen er død etter skuddveksling med politiet. Det skrev amerikanske medier onsdag ettermiddag. Politiet har offentliggjort hans identitet, James T. Hodgkinson (66) fra Belleville, Illinois. Trump meldte at mannen omkom som følge av skadene han ble påført da han ble skutt av en av Scalises vaktmenn.