Uggs moss

Initial Force as omsatte ifjor for 6,9 millioner kroner og fikk et underskudd på 3,5 millioner kroner før skatt.Konsernet, inkludert utenlandsk virksomhet, omsatte for 8,6 millioner kroner ifjor og har budsjettert med 13 millioner i år.Mye mer klarer vi ikke før vi får flere folk på plass.Uggs moss Men i 2017 regner vi med at dette har vokst til 30 millioner. På lengre sikt er det realistisk med omsetning på over 100 millioner, sier Rathe.Fremover skal Swing Catalyst blant annet igjen jobbe med Olympiatoppen for å gjøre de norske skihopperne enda bedre.Den hittil største installasjonen skal gründerne snart levere hos golftreneren til stjerneskuddet Jordan Spieth.23-åringen ble ifjor tidenes nest yngste vinner av The Masters da han utklasset hele feltet.

Noen måneder senere fulgte han opp med å vinne sin andre major i U.S. Open.Han har virkelig slått på stortrommen og bruker nær en million kroner på Swing Catalyst-produkter, sier Lindvåg.Også det svenske golflandslaget har kjøpt Swing Catalyst til herre- og damelaget, mens det danske landslaget kommer ens ærend til Trondheim for å teste analyseverktøyet, ifølge Lindvåg.Han forklarer at den «typiske» kunden ofte er store universiteter og golfklubber, men også rike hjemmebrukere i USA.Uggs moss Vi har en del store og kjente personer som vi ikke kan nevne navnet på, deriblant én av årets presidentkandidater, sier markedssjefen lurt.

Discoverys digitalsjef Sindre Østgård (39) var på samling med resten av toppledelsen i Discovery Networks International i Miami så sent som i slutten av januar.Ja, det er korrekt. Der fikk jeg også mulighet til å legge frem en keynote-tale om hvilke ting jeg mente kunne være mulig å gjøre fremover.Uggs moss Basert på tilbakemeldingene fra hele toppledelsen i Discovery Networks International, opplever jeg at det jeg sa ble oppfattet som relevant, sier Østgård.Så slutter du halvannen uke senere? Vi har ulike syn på hva som skal til for å lykkes, og forutsetningene for at jeg skal gjøre det har endret seg, sier han.Hva fortalte du dem i Miami? Det kan jeg ikke gå inn på.