Uggs norge salg

Jeg har alltid vært interessert i bil og motor, men så mistet jeg lappen for tre år siden fordi jeg var litt for glad i fart og spenning. Nå har jeg nylig fått den tilbake, og har funnet ut at det er bedre å ha det gøy og kjøre fort under sikre former her enn å ta det ut på veiene, sier han.Mens to av bilbanene er forbeholdt «proffbilene», der man sitter beskyttet i et solid metallbur som omfavner forsetet, og dekkene er utstyrt med 7 millimeter lange ispigger, er den tredje banen reservert dem som kommer med vanlige personbiler for å teste og forbedre kjøreferdighetene sine på glattisen. Nå sitter Tin og Benedicte i den nye og blankpolerte hvite personbilen, iført hver sin helhjelm, klare for å kjøre ut på isen når det blir deres tur.

Bilene slipper inn på banen i puljer, som hver kjører tre runder rundt isbanen før neste pulje slipper til. Det er for å sikre at alle får kjøre og ventetiden ikke blir for lang på travle dager. Etter sine tre første runder, smiler Tin bredt. Bekrefter nikkende at det blir nok en runde til – minst!Ved lavvoen møter vi en av «stamgjestene» på Hebbes Racing. Anita Anderson (51) har tilbrakt mange en helg her ute, sammen med yngstedatteren, som kjører bilcross. Nå står hun og varmer hendene på en kaffekopp mens hun ser utover isbanen, der bilene suser forbi så snøføyka står. Smiler litt ekstra idet datterens lett gjenkjennelig burgunderrøde bil passerer en annen i en krapp sving.

Nå kjører Liv Ellen (18) sin første sesong som senior, og trenger ikke lenger å ha med foresatte på banen, men Anita tilbringer likevel mer enn gjerne helgene sammen med henne ute på isen. I dag har hun dessuten med seg barnebarnet Trygve på to – som ligger og sover i vogna si, med nesetippen såvidt stikkende opp av den tykke thermoposen – mens Anita slår av en prat med en venninne, som også har tatt turen til Hebbes sammen med sønnen sin på 15.Det er sånn det er. Man tar med seg venner og naboer og familie, og så er vi som en eneste stor vennegjeng; unge og gamle, som holder på med forskjellige ting og kjører forskjellige biler. Jeg tror nesten ikke det finnes noe hyggeligere og mer inkluderende miljø. Og, vi har alltid plass til flere!I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av det kommersielle samarbeidet i VG Partnerstudio.