Uggs wollongong

Viskelær som luktet tyggegummi. Enhver jente med respekt for seg selv hadde en gigantisk brødpose med på skolen stappfull av forskjellige viskelær i forskjellige former, farger og lukter. Disse byttet vi med venninner og hvis det var et viskelær du likte spesielt godt kunne du låne det bort på betingelse at du –kors på halsen, mor og far i døden- fikk det tilbake neste dag.Å rope «INNBILSK» etter vennene dine og knekke sammen i latter om de snudde seg.Uggs wollongong Å sette kassettspilleren i opptak foran MTV eller Topp 20 med Howard og HC, slik at du fikk sikret deg aller siste listepopslagerne med knitrende lyd ispedd en og annen Coca Cola reklame.Pyrring. Vi brant alt som kunne brennes: Papir, snorene på jakkene våre, plastikkomslaget på kassettene til bruttern.

Gjerne i bøtter. Eller så teipet vi fast kinaputter som jeg ikke aner hvor i granskauen vi fikk tak i.Uggs wollongong Puttet bananer i eksosrør på biler, kastet snøballer på bussruta eller ringte på og stakk av. Vi lekte med andre ord med døden. Bugg. Den episke tyggegummien i forskjellige fruktsmaker (og lakris! Ikke sant den var best?) som kun hadde ti tygg med smak før den smakte bildekk. På et tidspunkt kunne vi kjøpe to for 50 øre.

Buggen var en slags valuta for kidsa i seg selv, da vi gjerne byttet saker og ting mot ja, nettopp: Bugg.Uggs wollongong 50-øringen. La oss ikke begynne med 10-øringen engang! Hvite gummistøvler vi brettet ned så den blå innsiden lå vrengt nedover leggen. Støvlene skulle skribles og tagges på med sprittusj. Akkurat som gips på en brukket arm. Steintøft!Catzy, Studoline og Wella hårspray. Luggen skulle dynkes så hardt i spray at den kunne stå av seg selv en uke, i en nydelig vipp til venstre langt opp fra pannen, ala Eden i Santa Barbara eller Donna i Beverly Hills 90210. De mest hardcore brukte sukkervann.Horn.